José Loeve

‘Niemand verdwaalt op een rechte weg’.

-Johann Wolfgang von Goethe-

jose loeve portret2

Ook langs omwegen bereik je je eindbestemming.
De weg terug vinden gaat over ontmoeten.
Jezelf terugvinden, verbinding maken met je gevoel, het verleden, je relaties.
Dat kan heel confronterend zijn.
Graag loop ik een stukje met je mee, om naast je te gaan als er blokkades zijn, om je te helpen bewust te worden van de stappen die je neemt en je in beweging te brengen wanneer je stilstaat.

In je zoektocht wil ik oprecht met je verbinden, meebewegen, luisteren, en kijken.  Samen gaan we de uitdaging aan om door middel van beeldende activiteiten inzicht te krijgen in wat zich afspeelt in het onderbewuste. Dat wat niet gezien of gehoord wordt, of waar je geen gevoel bij hebt, komt in en aan het licht.

Iedereen is welkom in mijn praktijk. Vanuit mijn levensvisie is ieder mens gelijk en tegelijkertijd door God als persoon uniek gemaakt, bedoeld en gewild. Jij als uniek persoon met jouw eigen levensverhaal bent de basis van jouw eigen proces naar herstel.

Twintig jaar was ik werkzaam als vakdocent beeldende kunst en vormgeving in het onderwijs van kinderen en tieners. Sinds 2007 werk ik als zelfstandig kunstenaar en docent in de kunstwereld en het bedrijfsleven. Daarnaast geef ik les aan jongeren en volwassenen in mijn atelier.

De ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan, ook in mijn persoonlijke leven, en in de tijd van mijn opleiding tot Kunstzinnig Counselor heeft mij geleerd dat het creatieve vermogen van ieder mens in herstelde relatie met God de Schepper, in staat is tot innerlijke heling. Dat deze benadering echt werkt. Dat de wereld achter de wereld ertoe doet. Dat de context ook uit vorige generaties meetelt en informatie onthult die kan leiden tot verwerking en herstel.

Referentie:

Mw F.C.E.M. de Jongh
Docent, counselor, trainer.

José , ik heb je leren kennen als een vrouw vol innerlijke krachten tegelijkertijd die zachte raakbaarheid; een open blik waarin de ander zich uitgenodigd voelt om bij je te zijn zonder angsten of geheimen, waardoor deze zich kan openen; wijsheid en vertrouwen in het leven…wat een mooie krachtige eigenschappen heb jij als counselor!

Je creativiteit, je kunst als uitingsvorm van je innerlijke leefwereld raken de medemens, maar ook het counselen en het gesprek dat je met hen voert.
Van harte wens ik je veel cliënten toe die in jouw aandacht kunnen groeien, zoals je zelf ook groeide in bevestiging van wat je innerlijk weet.’

fransje de jongh
Mw F.C.E.M. de Jongh
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close